Gevecht breekt uit bij Echte Meisjes in de Jungle “Arm gebroken”

Een ruzie bij Echte Meisjes in de Jungle zou enorm zijn geëscaleerd. Het verhaal is dat er zo een heftig gevecht zou zijn uitgebroken dat een van de bekende dames een gebroken arm heeft overgehouden.

Gevecht bij Echte Meisjes in de Jungle

Aan de show doen Gaby Blaaser, Louisa Janssen (Idols), Diva Maria (de Bachelor), Janice Blok, Michella Kox, Lena (EOTB), Jill Goede (Big Brother), Kelly Heruer (A Star is Born), Esmée Ipema (EOTB), Fabiola Volkers, Annebel (Temptation Island) en Channah Koerten (EOTB & Temptation) mee. Wie er allemaal betrokken waren bij de ruzie is niet officieel bekend, al gaan er wel hints rond.

Michella Kox en Janice Blok ruzie

Volgens de geruchten zouden Michella Kox en Janice Blok ruzie hebben gekregen. Michella zegt in ieder geval dat ze tijdens de opnames flinke ruzie heeft gemaakt “Eindelijk weer thuis. Echte meisjes in de jungle zit erop… Wat een beleving wat een avontuur. Eerste wat ik ga doen is aan de dokter vragen waar mijn verstand is! Heb mooie mensen mogen ontmoeten en rotte neppe lui… Dus de jungle heeft mij liefde gebracht maar ook de verrotting. Ik ben echt van de echte meisjes gaan houden en de fake meisjes kunnen m’n reet kussen”

Michella deelt daarbij ook een foto met een ‘kots smiley’ op het hoofd van Janice. Juicechannel voegt er aan toe dat er een heftige blessure is opgelopen: “Een van de meisjes heeft tijdens de opnames haar arm gebroken bij een gevecht. Jullie mogen raden wie dit is”

Bekijk de berichten en beelden hieronder:

Via Shownieuws IG, DenD, Showmag