Giel van StukTV koopt unieke getunede Audi RS6-R twv €333.000 (Beelden)

Giel de Winter startte zijn Youtube Kanaal in 2012 en boekt sindsdien succes. Hij is intussen oprichter van StukTV en creatief directeur van Talpa. Met al zijn successen koopt hij nu een dikke nieuwe auto.

Giel de Winter

Zijn YouTube-kanaal heeft nu al meer de 2,5 miljoen subscribers kunnen opleveren. Het startschot van succes begon met de video rondom Project X Haren die zij op 22 september 2012 lanceerde. Zij gingen van alleen woensdagopdrachten over tot ook zaterdagseries produceren.

Giel heeft hiermee aardig wat geld kunnen verdienen en heeft het best ver kunnen schoppen met StukTV. Zo goed dat hij ook creatief directeur is geworden bij Talpa. Zijn succes betekent dan dat zijn bankrekening ook flink vermeerderd. Hij laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan.

Nieuwe auto RS6-R

Giel heeft pas een nieuwe auto gekocht, de Audi RS6-R ABT (een van de 125). Zijn nieuwe heeft dezelfde mooie kleur als zijn Audi Q8 50 TDI, Daytonagrijs. De auto stond te koop bij VD Akker in Best voor € 333.848. Natuurlijk pronkt hij op Instagram graag met zijn nieuwe auto.

Bekijk hieronder enkele foto’s: