Skip to main content

Gio Latooy is over zijn liefdesverdriet na de breuk met Jade Anna heen. Slechts enkele weken na de break-up bevestigt de Youtube ster dat hij het de afgelopen tijd alweer heel gezellig heeft met een andere dame. Nu stelt hij nieuwe vriendin Lynn voor aan de hele wereld.

Gio nieuwe vriendin Lynn

Gio en Lynn leerden elkaar kennen in Frankrijk. Lynn is, net als de exen van Gio, een prachtige blondine en hoe kan het anders: een model! En ze is niet onbekend: maar liefst 165.000 volgers zien hoe zij regelmatig de mooiste foto’s van zichzelf post. Mensen gaan in ieder geval helemaal los in de reacties na de onthulling: “Zij is lekkerder dan Jade Anna 🤤”.. “Volgens mij valt Gio op blondjes, maar weet niet zeker 🤷🏻‍♂️”… “Gio is de Nederlandse Pete Davidson”

Athena

Onlangs gingen er nog geruchten rond dat Gio weer bij elkaar zou zijn met de Vlaamse Athena, maar dat bleken uiteindelijk slechts geruchten. Gio werd ook nog eens gekoppeld aan MdEmma nadat hij met haar en Alex werd gespot in een club en daarna met z’n allen naar zijn huis gingen.

MdEmma

MdEmma ontkende echter dat er in zijn huis iets spannends gebeurde, of dat er iets speelde tussen hen: “We waren met zijn zessen thuis bij Gio. We deden een drankje en wat spelletjes. Het was wel gezellig. Toen hebben we besloten om naar Munch te gaan. Daarna zijn we met zijn vieren teruggegaan naar het huis van Gio: ik, een vriendin, Alex en Gio. We hadden allemaal best een aantal drankjes op, dus bij thuiskomst zijn we gelijk gaan slapen. Ik heb gewoon in de gastenkamer geslapen. Toen we wakker werden, was Gio al weg. Het is dus allemaal niet zo spannend als Yvonne Coldeweijer laat blijken. Die avond heb ik Gio met geen vinger aangeraakt.”

Bekijk hier de onthulling en meer van Lynn:

Via Youtube, IG