Glennis Grace en zoon weer vrij na incident Jumbo! (Beelden)

Glennis Grace en haar 15-jarige zoon zijn vrijgelaten na het incident bij de Jumbo. Een hele groep aan paparazzi stond ze op te wachten maar ze liepen rechtstreeks een auto in die klaar stond.

ANP: Volgens de politie in Amsterdam is Glennis samen met twee medeverdachten, onder wie haar zoon, heengezonden. De drie blijven nog wel verdachte, maar voor het onderzoek is het niet nodig ze langer vast te houden, meldt de politie.

De 43-jarige Glenda Batta, zoals de zangeres voluit heet, zat vast sinds zaterdag. De zangeres werd samen met haar 15-jarige zoon en een derde persoon, naar verluidt een vriend, gearresteerd na een geweldsincident in een supermarkt in de Westerstraat in Amsterdam. De drie worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachten rade, aldus een woordvoerder van de politie.

Hoewel de politie haar identiteit niet officieel heeft bevestigd, zei de advocaat van de zangeres, Kerem Canatan, zondagavond dat het om Glennis Grace gaat. Volgens haar advocaat heeft ze een medewerker geduwd. Batta herkent zich niet in beschuldigingen dat ze ook geschopt en geslagen zou hebben.

Fors openlijk geweld

Volgens een politiewoordvoerder is vastgesteld dat er in totaal zeven personen de supermarkt binnenkwamen en dat er daarna “fors openlijk geweld” is gepleegd. “Van de zeven verdachten zijn er nu dus drie aangehouden. Van de overige vier verdachten zijn we nog druk aan het onderzoeken wie zij zijn.”

De officier van justitie heeft de verdachten ook een maatregel opgelegd: ze mogen op dit moment niet in de desbetreffende supermarkt en de omgeving komen en geen contact opnemen met de medewerkers van het filiaal.

Beelden hieronder:

Bron: ANP, Twitter, Jermaine Ellenkamp, Instagram