Skip to main content

Glennis Grace heeft genoeg van alle haat op Famke Louise. Hoewel de rest van Nederland de zangeres keihard uitlacht, neemt zij het op voor Famke. Ze vindt het bizar dat de media haar zo hard aanvalt, zeker aangezien ze nog jong is, en noemt Famke’s acties na het gênante Jinek-momentje zelfs ‘groots’.

Glennis Grace heeft een duidelijke boodschap voor iedereen die haat op Famke Louise: ‘Als iemand op tv een fout maakt of waar dan ook en ook nog eens een jong iemand… Brand diegene niet gelijk af!’ zegt ze in een interview met Shownieuws. ‘Heel Nederland valt over je heen. Ik heb dat ook gehad, ik heb het ook meegemaakt. Als diegene vervolgens excuses wil maken aan het Nederlands publiek, omarm haar dan. Dat vind ik belangrijk, elkaar steunen.’

Niet achter #ikdoenietmeermee

Glennis wil duidelijk maken dat ze niet achter de #ikdoenietmeermee-actie staat. ‘Ik heb het wel allemaal gezien op tv. Het was gewoon heel erg zonde dat Famke niemand naast haar had zitten, die haar had kunnen meehelpen om het goed te doen.

Respect voor Famke

Ook heeft ze veel respect voor de manier waarop Famke met alle kritiek omgaat. ‘Ze komt wel heel hard terug door te zeggen: ‘Ik heb een fout gemaakt, ik heb mensen gekwetst.’ Dan moet het ook klaar zijn, weetje. Ik vind dat groots. Als je dat kan doen en je bent 23 en ook al heb je dat hele statement niet zelf geschreven, het zijn toch jouw woorden‘, aldus de zangeres.

Leave a Reply