Skip to main content

Glennis Grace heeft voor het eerst gereageerd op het Jumbo incident van enkele weken geleden. Daarbij werd zij en haar zoon gearresteerd nadat in het filiaal ruzie was uitgebroken.

Er gingen verhalen rond van een slaande ruzie, Glennis zou met meerdere personen verhaal zijn komen halen nadat haar zoon mishandeld zou zijn door personeel.

Glennis biedt o.a. haar excuses aan voor wat er is gebeurd en legt haar hele kant van het verhaal uit..

“De medewerkers van Jumbo, de mensen met wie ik werk en iedereen eromheen die hier betrokken bij is geraakt: het spijt me. Ik ben een artiest in hart en nieren en dat is iets wat ik al vanaf mijn negende jaar doe. Mensen blij maken met mijn stem en mijn muziek en alles daaromheen. Dat is wie ik ben en ik wil positiviteit brengen met mijn muziek, maar ook vanuit mijzelf, mijn persoon.”

“Hoewel zaken echt wel uit zijn verband zijn getrokken, had ik beter moeten weten, Ik had beter moeten nadenken. Tot tien moeten tellen. In plaats van me laten leiden door mijn primitieve moederinstinct. Mijn zoon kwam thuis met een bebloed gezicht en het eerste wat naar boven kwam, was de leeuwin die ik ben voor mijn kind. Ik ben met mijn impulsieve gedrag verhaal gaan halen. Jeetje. Het was niet goed. Mijn gedrag was niet goed op dat moment. En wat ik al eerder zei: ik had beter moeten weten.”

Check hieronder haal hele verhaal in de video:

Leave a Reply