Skip to main content

Gordon bevestigt helaas dat de verloving tussen hem en Gavin Rorazio is verbroken. Eerder leken dingen al die kant op te wijzen. Bij Shownieuws vertelde Evert Santegoeds dat hij vermoedde dat de twee in Australië de relatie beëindigde.

Het schijnt zo te zijn dat Gordon nog geen 24 uur in Australië was met zijn ondertussen alweer ex-geliefde. Hij werd namelijk vlak na zijn bezoek down under in z’n eentje terug in Dubai gespot.

Niet lang nadat Evert zijn vermoedens deelde verwijderde de zanger alle foto’s van Gavin van zijn Instagram. De hele dag speculeert men al over de waarschijnlijke breuk.

Gordon bevestigt einde relatie

Nog geen uur geleden liet hij dan eindelijk van zich horen. Hij post op zijn feed twee plaatjes, met allebei een tekst. “Miljoen gevoelens, nul woorden” en op de tweede slide “Als ze in je keven hoorden te zijn, zou niets ze ooit kunnen laten weggaan. Als het niet zo moet zijn, zal niets ze kunnen laten blijven.”

Bij de plaatjes met de droevige tekst schrijft hij: “Alleen maar tranen, maar we gaan gewoon weer door.” Gelukkig krijgt hij een stortvloed aan lieve en troostende reacties.

“Je bent een mooi mens”, “Hou vol” en “Ik kan alleen vind ik leuk kiezen, maar ik vind dit helemaal niet leuk!”, schrijven mensen onder de post. Waarschijnlijk hoopt hij hiermee even uit de spotlight te verdwijnen.

Liefdesverdriet

Volgens de Shownieuws redactie gunde iedereen Gordon dat hij eindelijk iemand had gevonden die voor altijd zou blijven. Het is namelijk niet de eerste keer dat hij moet dealen met verschrikkelijk liefdesverdriet.

De zanger dacht dat het dit keer echt was. Hij ontmoette Gavin tijdens zijn wereldreis en was dolgelukkig toen hij hem ten huwelijk vroeg. Hij deelde bijna elke dag foto’s van zijn lief.

Bekijk de beelden hieronder:

gordon
gordon

Bron: Instagram

Leave a Reply