Skip to main content

Gordon heeft keihard uitgehaald naar onder andere Arjen Lubach. Dit zou gaan omdat zijn programma ‘Down the Road’. Er zou kritiek op het programma zijn geweest, waardoor het mogelijk van de buis gaat. Ook Johan Derksen, Angela de Jong en Eus kregen er van langs.

Haalt uit

“Vanavond de laatste aflevering van Down the Road en wat een geweldige road trip was dit!”, schrijft hij. Mogelijk wordt er programma gecancelled. “Ook dit zal wel weer gecanceld worden en daarmee zetten we een uiterst kwetsbare groep mensen in de kou. Want downtelevisie mag niet meer, want het geeft een vertekend beeld van hoe Down daadwerkelijk is. Daar hebben ze wel dan ruim twintig jaar over na moeten denken.”, laat Gordon weten.

Gewonnen prijzen

Ook laat hij weten dat dit al jaren door Paul de Leeuw en Johnny de Mol werd gedaan en dat zij er prijzen mee wonnen.

“Dus al die geweldige mensen met Down die je hebt gezien moeten we wegstoppen in zorginstellingen of woonprojecten en vooral niet meer laten zien en die groep laten lijden door de overgrote meerderheid die er veel slechter er aan toe zijn!”

“Flapdrop”

Voor Arjan en de rest heeft hij nog enkele woorden. “Geweldig bedankt Arjan Lubach! Ongelofelijke flapdrol! Wat een kortzichtige visie op dit programma maar ook op mij als persoon. Mag ik je eraan herinneren dat ik al 35 jaar in dit vak zit en jij nog in je luiers zat toen ik m’n eerste twee miljoen kijkers scoorde?”

 “Schrijf nog even een paar zure columns, Angela en Kneus, oh sorry: Eus, en vergiftig Nederland nog meer met jullie politieke correcte houding, want ik zal altijd weigeren me daaraan te confirmeren”, sneert hij.

Bekijk het verhaal hier:

Bron: @realityfbi