Skip to main content

Gordon lijkt Nederland toch weer te hebben ingeruild voor Dubai. Volgens bronnen zou hij weer zijn gespot met een nieuwe man.

Nieuwe vlam?!

“Gordon is na een kort verblijf in Nederland vandaag weer gespot in Dubai. Een volger zag hem zojuist met een andere man. We zijn benieuwd hoe lang hij nog offline blijft. Maar zoals we ondertussen wel weten, zal dat niet al te lang zijn”, schrijft juicechannel.

Breuk

De zanger heeft een publieke breuk gehad met zijn ex-verloofde, Gavin. De twee waren al enkele maanden aan het daten en hadden een kortstondige verloving. Gavin deed kort daarna een interview over Gordon. De zanger hij nog steeds met verslavingen kampen, volgens zijn ex-verloofde.

De relatie zou toch niet rozengeur en maneschijn zijn. Hij ontmoette Gavin via datingsapp Grindr. De zanger zou Gavin hebben gevraagd om hem ten huwelijk te vragen. Het zou dus een vooropgezet plan zijn geweest. Wat de emmer uiteindelijk heeft doen overlopen, waren de woedeaanvallen en jaloezie van de zanger.

Huilend op het vliegveld

Na de breuk zocht de zanger, toch troost in Nederland. Hij zou huilend zijn gespot door andere vakantiegangers. Ze deelden bij waarop, de zanger er verslagen uit zag.

Bekijk de beelden hier:

Bron: @juicechannel

Leave a Reply