Minister Grapperhaus nog dieper in de problemen na nieuwe bruiloftbeelden

Grapperhaus

Minister Ferd Grapperhaus had afgelopen week wat uit te leggen, nadat er beelden waren verschenen van zijn eigen bruiloft, waarbij de ‘anderhalvemeter-regel’ niet in acht werd genomen. Uit nieuw verschenen beelden blijkt dat hij nog veel meer coronaregels aan zijn laars heeft gelapt.

Grapperhaus is minister van Justitie en Veiligheid, en staat daarmee aan het hoofd van de verschillende veiligsheidsdiensten in Nederland, waaronder de politie en de buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s), precies de organisaties die ervoor zorgen dat Nederlanders zich aan de regels houden.

De minister staat sinds het lekken van de bruiloftfoto’s erg ter discussie, aangezien veel mensen menen dat hij zijn geloofwaardigheid is kwijtgeraakt. De nieuwe beelden, die in handen zijn gevallen van Shownieuws, dragen daar zeker niet aan bij. Op foto’s is te zien hoe Grapperhaus zijn schonnmoeder knuffelt en volop handen van de genodigden schudt .

Eerder verklaarde Grapperhaus, naar aanleding van de huwelijksfoto’s: “Ondanks alle genomen maatregelen, zijn er helaas momenten geweest waar de 1,5 meter afstand niet in acht genomen is. Dat spijt me, juist een minister moet altijd het goede voorbeeld geven.” Op de nieuwe beelden heeft hij tot dusver nog niet gereageerd. Wel laat een woordvoerder aan shownieuws weten: “We hebben niks toe te voegen aan de verklaring van afgelopen donderdag.”

Bekijk de nieuwe beelden van de bruiloft van Grapperhaus hier:

Bron & beeld: Shownieuws, Trouw