Grote zorgen om Post Malone, UPDATE: Malone Reageert!

Grote zorgen om Post Malone na bizarre vertoning in openbaar (Video)

Mensen maken zich grote zorgen om Post Malone. De rap superster verscheen op het podium volgens de aanwezigen volledig van de kaart onder invloed van drugs. Hij was er zo slecht aan toe dat fans geschokt waren.

Mensen maakten beelden en die spreken voor zich, “Mijn hart breekt voor hem”, klinkt het o.a. Mensen vergelijken hem met overleden rappers als Lil’ Peep en XXXTentacion, maar ook met hoe Amy Winehouse eruitzag bij haar laatste shows. 

Mensen menen: “Hij is nog veel te jong en we willen iemand zo getalenteerd als hij niet verliezen. Ik hoop dat hij de hulp krijgt die hij nodig heeft”, “Ik zag hem live vorig jaar en toen was hij nog niet zo” “Iemand zie dat zijn team heeft bevestigd dat het een theatrale versie is van hemzelf. Ik weet niet of dit waar is.” 

UPDATE: Inmiddels heeft Post Malone gereageerd en ontkent aan de drugs te zijn: “En dat is precies waarom ik niet helemaal los kan gaan tijdens shows, vallen op de grond en lol trappen. Voor iedereen die zich zorgen maakt: ik waardeer de liefde en de steun, maar ik voel mij geweldig en ik ben niet aan de drugs.”

Bekijk de beelden hieronder: