Skip to main content

Hier is hij dan!!.. De eerste trailer van GTA 6 is online. Terwijl de halve wereld lag te slapen dropte Rockstar eerder dan gepland de trailer van GTA 6 vannacht 0:00 NL tijd. Dit gebeurde vanwege een lek op X vis ‘GTA6trailerleak’.

GTA 6 Trailer

Dit account werd snel verwijderd, maar Rockstar heeft de trailer hierdoor wél gelijk op het officiële account online gegooid. Vice City en twee hoofdpersonages zijn hierbij bevestigd: een man en een vrouw. Ook een release datum richtlijn is er, en dat is schrikken: het wordt pas ergens in 2025.

Vice City

We zien in de trailer o.a. een prachtig gedetailleerde stad Miami aka Vice City, drukke stranden, nachtclubs, neonlichten, social media, drukke straten, alle bekende auto’s. Hoofdrolspelers, Lucile en het nog naamloze mannelijke personage lijken een relatie te hebben. Ze zijn te zien in actie als een soort Bonnie & Clyde koppel dat samen aan het roven is.

Release datum

Een precieze releasedatum in 2025 wordt dus nog niet genoemd, alsook de systemen waar de game op uit zal komen. Verwacht wordt de PlayStation 5 en Xbox Series X en S als eerste, later zal de PC versie en meer versies volgen.

Bekijk hier de trailer en een uitgebreide breakdown met alle details!

Via YT