Hakim Ziyech koopt op 1 dag 2 superluxe appartementen in Amsterdam!

Hakim Ziyech

Het gaat goed met voetballer Hakim Ziyech. De Marokkaan speelt met zijn club Ajax momenteel de sterren van de hemel en ook privé lijkt het uitstekend te gaan. Ziyech kocht onlangs namelijk op één dag niet één, maar twee superluxe appartementen in Amsterdam!

Website Bekende Buren weet te melden dat hij een appartement aan de Amsterdamse Zuidas en een in de wijk Oud West voor een totaalbedrag van 1.675.000 euro op de kop tikte. Een hypotheek had hij niet nodig, hij betaalde beide optrekjes volledig met eigen geld.

De duurste van de twee appartement, dat 850.000 euro kostte, heeft een woonoppervlakte van 117 vierkante meter en beschikt over twee slaapkamers, een luxe badkamer en een uitgeruste keuken met kookeiland. Daarnaast beschikt hij over een dakterras en kan hij zijn auto’s parkeren in de garage onder het complex.

Voor het appartement in Oud West betaalde de international van Marokko 850.000 euro.  Dit betreft een gerenoveerd vierkamerappartement met een opervlakte van 108 vierkante meter, vier kamers en drie balkons.

Neem een kijkje in een van de nieuwe appartementen van Hakim Ziyech:

Hakim Ziyech

Hakim Ziyech

Hakim Ziyech