Skip to main content

Nieuwe geruchten over Achraf Hakimi en zijn scheiding van vrouw Hiba Abouk. Als hij weigert haar een deel van zijn vermogen te geven zou hij volgens bronnen een celstraf en geldboete riskeren.

Hakimi bereid ex miljoenen te geven?

In de Spaanse, Franse en Marokkaanse media gaat het helemaal los met onderzoeken en meningen van o.a. hoogleraren. Zo meldt La Vanguardia dat Hakimi bereid zou zijn om Hiba twee tot drie miljoen euro te betalen. De krant meent info te hebben uit rechtbankstukken.

Hakimi’s vermogen staat zoals inmiddels bekend werd op naam van zijn moeder. Hiba beschuldigd hem echter van fraude over hun gemeenschappelijke vermogen.

Vermogen op naam moeder

Een hoogleraar aan de Franse universiteit La Sorbonne meent dat wat Hakimi nu zou hebben gedaan met zijn vermogen helemaal niet mag: “Gezien de huidige wetgeving met betrekking tot huwelijken in Europa is het niet mogelijk om eigendommen over te zetten om te voorkomen dat er iets gedeeld moet worden. Indien ze hun eigendommen gescheiden wilden houden tijdens het huwelijk, dan hadden ze hier beide een contract voor moeten tekenen.”

Jaren cel

Hakimi zou ook nog eens 45% belasting over het bedrag dat op naam van zijn moeder staat moeten betalen. Mocht hij tegen de regels toch geld na de scheiding op rekening van zijn moeder hebben gezet, kan hij een immense geldboete en maar liefst vijf jaar celstraf krijgen.

Hakimi’s moeder reageerde een paar dagen geleden met: “Wat is het probleem? Als hij dit niet deed, dan zou hij niet van zijn ex af kunnen komen”

Hieronder alle info in de video’s

Via YT Pure Luxe, Marokko.nl

Leave a Reply