Skip to main content

19 december vond de historische bokswedstrijd tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi plaats. Vandaag reageert Badr voor het eerst sinds zijn verrassende verlies met een nieuwe post.

Na de spannende wedstrijd en overwinning van Adegbuyi bleef het even stil rond de kickboks legende. Niet alleen had Badr veel te verduren na zijn verlies, ook werd hij in de tussentijd vader! Badr en zijn vrouw werden voor de vierde keer ouders en deze keer van een tweeling.

Badr Hari na verlies

Ondanks het verlies van Badr en de komst van zijn nieuwe kindjes blijft de kickbokser niet bij de pakken zitten. Hij startte het jaar vol motivatie en met een nieuwe samenwerking. In zijn laatste Instagram post plaatste hij een foto met Mobicep en een aankondiging van een samenwerking. Zijn caption luidt als volgt:

“Van de fysieke voorbereiding tot de kickboksgevechten, het is belangrijk om je sterk te voelen en goed voorbereid te zijn op het gebied van voeding. Een van mijn belangrijkste doelen in 2021 zal zijn om een ​​andere fysieke conditie te hebben. Zoals al gezegd … soms heeft de wereld een monster nodig.
Als de nieuwe ambassadeur van MB Nutrition heb ik veel ideeën voor de projecten en campagnes waaraan ik zal deelnemen en kijk ernaar uit om ze allemaal tot leven te brengen met mijn Badr Army over de hele wereld.”

https://youtu.be/HbGioQcLAj8?t=2

Bekijk hieronder de wedstrijd van Badr en Benjamin

Bron en afbeelding: Telegraaf, Instagram

Leave a Reply