Skip to main content

Temptation Island Love or Leave is nog maar net begonnen maar het is al duidelijk wie er het minst in de smaak valt bij de kijkers, Sonny kan maar niet snel genoeg weggaan voor velen.

We zitten nog maar 4 afleveringen in het nieuwe seizoen van Temptation Island en er vormt al veel ophef rond het koppel Sonny en Jaydi. Over Jaydi wordt niet geklaagd, het is vooral Sonny waar de kijkers een probleem mee hebben. “Wat een sukkel, zeg. Ik vind hem echt bloedirritant. Voor mij kan hij niet snel genoeg weg”, laat oud-deelneemster Shirley weten bij Rumag TV.

Gelukkig voor Shirley en de andere kijkers lopen er geruchten dat de kans groot is dat Sonny en Jaydi inderdaad het Temptation Resort moeten verlaten. Het gerucht gaat dat de twee stiekem al lang geen koppel meer waren en gedaan alsof hebben. Waarom zou je dat doen? Tja, met mee doen met Temptation komt heel wat fame kijken…

Relatie Sonny en Jaydi was al vóór Temptation uit

Temptation Island is niet het enige programma waar Sonny en Jaydi aan hebben meegedaan. Blijkbaar stapte Sonny in aflevering 7 er ook vrijwillig uit terwijl Jaydi bleef chillen in de villa. Volgens geruchten werd hij door RTL gedwongen om te vertrekken. Ook zijn ze te zien geweest in Wereldreis op Wielen. Ze zouden ook meedoen aan Trouwen in het Buitenland maar dat ging last-minute niet meer door. Zou dit zijn omdat de relatie al over was? Blijkbaar zou Jaydi ondertussen in een relatie zitten met Ricky en zouden de twee zelfs al samenwonen!

Bron: Lovereality, Beautify

Leave a Reply