Skip to main content

Rico Verhoeven is druk bezig met de organisatie van zijn eigen boksevenement ‘Hit it’ op 29 oktober de ring in op zijn eigen evenement ‘Hit It’. Er is nog geen tegenstander bekend gemaakt, maar maar Hesdy Gerges ziet een rematch wel zitten.

Rematch

Gerges liet aan de Telegraaf weten dat hij een rematch tegen Rico Verhoeven wel ziet zitten. Het eerdere gevecht tussen de twee werd gewonnen op punten door Verhoeven. Dit keer zal dat anders gaan volgens Gerges: “Geef me honderd dagen en ik knok tien keer zo hard.”

“Ik heb vorig jaar Rico’s salaris gered, nu is het aan hem om mijn carrière weer een boost te geven.” Het gevecht dat Verhoeven gepland heeft staan in oktober vindt buiten vechtsportorganisatie Glory plaats. De titel van Verhoeven wordt bij verlies of winst dan ook niet gewijzigd.

Veel interesse

Gerges heeft Glory verlaten. Maar neemt het buiten de wedstrijden van de organisatie nog graag op tegen Verhoeven. “Natuurlijk zal hij nooit meer vechten met GLORY, hij smeekte om een gevecht, maar we hebben zijn contract beëindigd na zijn laatste gevecht en hij zal nooit meer vechten in onze competitie”, zo vertelt Glory-topmann Scott Rudmann aan de Telegraaf.

Het management van Verhoeven heeft laten weten dat er veel boksers zijn die geïnteresseerd zijn in een gevecht tegen de topbokser. Naar alle waarschijnlijkheid zal eind deze maand eindelijk de line-up van het evenement bekend worden gemaakt.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Vechtsportinfo, YouTube, Kijk

Leave a Reply