Samantha (Barbie) is in paniek en zoekt hulp bij Ex-geliefde “Dit gaat niet goed”

Familie en vrienden van Samantha ‘Barbie’ de Jong maken zich hevig zorgen. De blondine reageert op geen enkel bericht meer en ook thuis lijkt de situatie uit de hand te lopen. Volgens Story is haar pasgeboren zoontje zelfs uit huis geplaatst… Ex Gerrit onthult meer.

Volgens Barbie’s ex-verloofde Gerrit Meerts, gaat het absoluut niet goed met Samantha. Zo zou ze zich inlaten met personen die slecht voor haar zijn. ‘Ik heb haar stabiliteit gegeven en gezorgd dat ze wegbleef bij mensen die niet goed voor haar waren. Soms met gevaar voor eigen leven. Maar ze laat zich nu weer in met die mensen. Daar kan ik niet mee leven en dat is de reden waarom het over is tussen ons’, aldus Gerrit in Story.

Uit huis geplaatst

Daarnaast laat hij weten zich ernstig zorgen te maken om Barbie’s thuissituatie. Zeker als het aankomt op de zorg voor haar pasgeboren zoontje Djemino. ‘Na onze breuk heeft ze hem eerst naar haar tante gebracht, daarna bij haar moeder en vervolgens bij een oom. Het kindje had last van darmkrampjes, waarop ze hem een zetpil heeft gegeven. Maar dat mag bij baby’s tot drie maanden helemaal niet. Haar kindje is daarna zo ziek geworden dat Jeugdzorg heeft ingegrepen en hij nu elders woont’, aldus Gerrit.

Verontrustende berichten Ex-geliefde Rolf

Ook ex-vriend Rolf Tangel maakt zich zorgen. Vaak klopt Barbie bij hem aan als het wat minder gaat, maar ook hij heeft al tijden niks van haar gehoord. ‘Dit gaat niet goed,’ zegt Rolf tegen Story. ‘Samantha heeft een berichtje naar mijn werkgever gestuurd, omdat ze mij niet kon bereiken. Ik tob zelf met mijn gezondheid en lig veel in het ziekenhuis. Maar ik hoor allemaal heel verontrustende berichten. Ik ga haar nu zeker bellen. Want ik zal er alles aan doen om haar te helpen.’

Eerder deelde Samantha nog gelukkige foto’s met haar zoontje:

Bron: Story, Instagram

Lees ook: