Skip to main content

Na de geruchten over Dionne Stax is Humberto Tan opnieuw in het nieuws over een vermeende affaire. Het zou dit keer gaan om de 25-jarige Fleur Louwe. Dat meldt het weekblad Weekend.

Een anonieme bron meldt namelijk dat de twee elkaar zouden hebben ontmoet na een fotografie evenement. En ze zouden regelmatig afspreken in een Amsterdams hotel.

De bron van Weekend meldt ”In eerste instantie vonden ze elkaar vooral in hun gezamenlijke liefde voor fotografie. Maar al snel bleken zij een enorme klik te hebben en sloeg na enkele dates de vlam in de plan,”

Fleur reageert

Fleur laat aan BuzzE weten het nieuws over de affaire niet te willen bevestigen of te willen ontkennen. “Op de vraag of de geruchten waar zijn reageert Fleur geschrokken: “Hier had ik echt even geen rekening mee gehouden. Van wie weten jullie dit?” Wel bevestigt ze dat ze elkaar kennen.” zo staat er.

Humberto wil niet reageren op het verhaal. Op Instagram is te zien dat de twee elkaar volgen en elkaars foto’s liken. Bekijk de posts en beelden hieronder:

Leave a Reply