Skip to main content

Prachtig nieuws voor het bekende jonge koppel dat de laatste tijd zo vaak in de media verscheen: Mohamed Ihattaren en Yasmine zijn man en vrouw! Ze zijn vandaag getrouwd!

Ihattaren en Yasmine getrouwd

Dat bevestigen ze allebei op hun social media kanalen. Ze delen beiden beelden van de bruiloft. We zien o.a. hoe de twee helemaal in het wit gekleed zijn en poseren met hun ringen.

Ook is te zien hoe de bruidegom de bruid op zijn schouder neemt en ze de huwelijksakte tekenen. Yasmine meldt er simpelweg bij: Mr. & Mrs. Ihattaren💍 Bonnie & Clyde got nothing on us🤍…

Gefeliciteerd Mohamed en Yasmine!

Verloofd in 2022

Ihattaren en Yasmine hadden zich vorig jaar oktober verloofd. Ze deelden foto’s waarop Yasmine haar ring liet zien. Zes weken na de romantische post bleek het koppel echter alweer van elkaar gescheiden te zijn. Een paar maanden later hadden ze zich weer verzoend.

Hieronder enkele van de mooie beelden:

Beeld: Instragram, bloomingmoonstudio
Beeld: instagram Yasmine

Swipe voor alle beelden:

https://www.instagram.com/p/CrwPTImoWKK/

Mo en Yasmine naar Dubai?

Gisteren ging het bericht rond dat Ihattaren en Yasmine naar Dubai zouden gaan verhuizen. Juicechannel meldde erover: “Gisteren hebben we al gedeeld dat Mo Ihattaren zijn huis te koop heeft gezet” “Wij hebben daarna meerdere bronnen gesproken die vertellen dat hij van plan is om met Yasmine te gaan verhuizen naar Dubai. Yasmine wil al een langere tijd daar gaan wonen en als alles rond is gaan ze samen daarheen,” volgens Juicechannel dus.

Bron Instagram, Beeld bloomingmoonstudio

Leave a Reply