Inbraak in villa van Koning Willem-Alexander! Dieven op de vlucht! (Video)

Het was afgelopen weekend flink schrikken voor Koning Willem-Alexander en zijn gezin. Er werd namelijk ingebroken in hun Italiaanse vakantievilla. De Oranjes waren op dat moment niet in het huis aanwezig, zo laat de RVD aan RTL Boulevard weten.

De Italiaanse krant Il Messaggero meldt dat de inbraak op zaterdagnacht plaatsvond. De dieven kwamen het terrein op door over een hek te klimmen en vervolgens de deur van de woning te forceren. Gelukkig was zowel het gezin als de conciërge niet aanwezig en raakte er niemand gewond.

Gevlucht in terreinwagen

De inbrekers hebben niks gestolen, maar zijn wel gevlucht in een terreinwagen van de Oranjes. Deze werd later door de Italiaanse politie teruggevonden. Verder laat de RVD niet veel los over de inbraak.

De villa staat in Toscane en heet Rocco dei Draconi. Het huis is in bezit van koning Willem-Alexander, prins Constantijn en Luana en Zaria, de dochters van de overleden prins Friso. Prinses Beatrix kocht het in 1975.

Niks aan de hand

Ondertussen leek er in Nederland helemaal niks aan de hand. Zo hing Máxima zelfs de toerist uit in Nederland, compleet met hoge hakken.

Bekijk Máxima’s bezoekje hieronder:

Bron: RTL Boulevard, Twitter

Hij kwam wel héél casual gekleed: