Skip to main content

Jade Anna heeft haar volgers weten te vermaken met enkele beelden van haar topfitte lichaam. Ze laat zien hoe hard ze heeft getraind afgelopen tijd en het resultaat mag er zijn.

Jade Anna laat bilspieren zien

Jade laat enkele before en after foto’s zien van haar lichaam en vooral de bilspieren. Ze meldt erbij dat ze maart 2022 begon en vertelt meer details:

Afgelopen week was ik terug in de sportschool waar ik een jaar geleden ben begonnen met sporten. Maart 2022 stapte ik binnen en had ik geen idee waar ik moest beginnen, maar dat hield me niet tegen. Na heel veel video’s kijken, vragen stellen, oefenen & fouten maken; begon ik mijn draai te vinden! ✨

Ik merkte dat ik het ZO fijn vond om mijn ochtend te starten in de gym, gewoon even een moment voor mezelf om mijn hoofd te legen en volle bak er voor te gaan, dat ik er een routine van maakte. Nu ruim een jaar later stond ik weer in dezelfde gym en dacht ik, ik ga foto’s terug zoeken van toen ik begon en even vergelijken. I can tell you.. I’m so proud I never stopped training my ass off, cuz the gymlife really pays off! 🏋🏻‍♀️ Dit wil niet zeggen dat ik gelijk resultaat zag, zeker niet, eigenlijk bij het zien van deze foto’s dacht ik pas ‘Oja I did that’.

Resultaat trainen

1 ding die ik jullie mee ga geven; een slechte training betekent niet dat je net zo goed thuis had kunnen blijven en een goede training betekent niet dat je de hele week niet meer hoeft te gaan. Het allerbelangrijkste is om door te blijven gaan, want dan, dan ga je echt verschil merken, mentaal & fysiek. 🤍 je goed voelen in je eigen lichaam is het allerfijnste wat er is! Keep going, I’m proud of u <3

Uiteraard wordt Jade bedolven onder de complimenten en volkomen terecht, na het zien van dit resultaat.

Hieronder de beelden en post:

https://www.instagram.com/p/Cq-10LatWyV/

Via IG

Leave a Reply