‘Jaimie had de horloges van haar en Lio verkocht, Lil Kleine koopt ze terug’

Lil Kleine Jaimie

In de laatste aflevering van de realitysoap van Jaimie Vaes was te zien hoe Jaimie onthult dat Lil’ Kleine twee horloges terugeist. Het gaat om peperdure horloges die hij Jaimie cadeau had gedaan. Velen vonden deze actie helemaal verkeerd, maar er zit nu toch meer achter. Het verhaal blijkt niet helemaal te kloppen.

Jaimie Vaes

In de betreffende aflevering van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ is te zien dat Jaimie een brief van de advocaat van Lil’ Kleine ontvangt. In de brief staat geschreven dat Lil’ Kleine de horloges die hij haar ooit als cadeau had gegeven, terug wilt.

Horloge

,,Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest”, zei Jaimie woedend in de serie. ,,Het is echt te ziek voor woorden. Ik zweer het je, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest.” Wat zij enorm vreselijk vindt is dat hij het horloge van hun zoontje ook terug wilt. ,,Hij vraagt de klok van Lío zelfs terug. Die heeft Lío gekregen waar Jorik niet voor heeft betaald en zelfs die vraagt hij terug. De klok van zijn eigen kind!”

Verkocht

Het verhaal blijkt toch een beetje anders in elkaar te zitten. Volgens Juicechannel het volgende: ,,Na het eerste incident op Ibiza leefden Jaimie en Lil’ Kleine apart van elkaar. Zij op Ibiza en hij in Amsterdam. Lil’ Kleine heeft toen meerdere malen specifiek gevraagd naar het horloge van Lío”. Jorik wilde het horloge terug omdat hij Jaimie het niet meer zag dragen. ,,Want zij droeg deze zelf. Jaimie kwam steeds met verschillende verhalen aan bij Lil’ Kleine over waar dit horloge was. Lil’ Kleine kreeg hierdoor argwaan.”

De rapper vertelde hoe de situatie is aan zijn vrienden. Daarna kreeg hij te horen van iemand dat hij het horloge aangeboden heeft gekregen. ,,Lil’ Kleine denkt nu dus dat Jaimie het horloge van Lío heeft verkocht. Daarom heeft hij zijn advocaat een brief laten sturen naar de advocaat van Jaimie om erachter te komen of het horloge daadwerkelijk is verkocht.

Inmiddels heeft Kleine volgens juicechannel het horloge weer in bezit nadat iemand hem benaderd dat het bij hem/haar aangeboden werd.

Bekijk hieronder het hele verhaal:

Jaimie’s verhaal:

Bron: Instagram, Ditjesendatjes