Skip to main content

Jaimie Vaes heeft zich weer eens van een andere kant laten zien. De realiyster staat er vaker bekend om, dat ze voor de pikante kiekjes gaat. Dit keer plaatst ze een foto van haar achterste, maar niet iedereen kon dat waarderen.

Uitgelachen

“Dragonfly came to say hi”, schrijft Jaimie bij de video van haar achterwerk in de zon. De realityster is aan het genieten van haar vakantie, in een prachtige omgeving. Haar volgers lijken dit niet te waarderen en gaan los. De realityster wordt zelfs uitgelachen door een volger. “Even een klein windje laten boven water”, reageert iemand.

Reacties

De rest is ook niet bepaald positief. “Dat mensen dit nog aandacht geven”, reageert iemand. “Ik snap niet meer , waar het zelfrespect en eigen waarde is gebleven van de bepaalde vrouwen. En 9/10 keer de influencers“, haalt een ander volger uit. Sommige volgers lijken ook uit te halen naar haar moederschap. ” Ik vind het een beetje ordinair voor een moeder”, schrijft iemand.

Gucci-pants

Op haar Instagram plaatste Jaimie Vaes eerder een hele pikante foto waar ze hurkend in een strakke Gucci panty is te zien. Dan ook nog eens zonder ondergoed. “Hair by..”, schrijft ze in de caption. Toen gingen de reacties, er ook niet mals aan te toe.

Bekijk de beelden hier:

Jaimie

Bron: @jaimievaes

Leave a Reply