Skip to main content

Jake Paul heeft Nate Diaz verslagen in een bokswedstrijd in de Amerikaanse staat Dallas. De MMA-held en UFC legend hield het tien rondes lang vol, maar kon de YouTuber niet verslaan.

Paul domineert

De voorspellingen duidden al aan dat Jake Paul er met de winst er van door zou gaan. Het gevecht ging over de tien volle ronden. Diaz liet zijn doorzettingsvermogen zien, maar Paul nam al snel over in de vijfde ronde. Nate Diaz was anders gewend, want kreeg al in de eerste ronde flinke stoten van Paul. De UFC-legende was maar een beetje aan het waggelen en kwam in de tweede ronde meer in actie maar Jake wist toch weer te domineren in die ronde, net als in de derde.

🎥 Jake Paul verslaat met gemak Nate Diaz in 10 ronden lange afstraffing

Vijfde ronde

Nate had een paar mooie momenten in de 4e en deelde een harde stoot waardoor Jake’s hoofd achterover viel. Jake herwon de controle in de 5e, landde een linkse hoek op Nate en stuurde hem naar het canvas. Diaz stond snel op en weerstond niet alleen een aanval van de stoten van Paul, maar begon zelfs naar voren te gaan en aanstoot te nemen. Deze 5e ronde had de enige knockdown van de wedstrijd.

Unaniem

En dan de uitslag: In feite waren beide mannen actief. Paul deelde 491 stoten, waarvan 174 raak. Diaz deelde 392 stoten, raak: 143. Het gevecht duurde de volle 10 ronden en Paul won uiteindelijk met een unaniem aantal stemmen. De twee gaan voor een Rematch en dit keer in de MMA octagon. Paul deed eerder al een voorstel. “Let’s make it fair in MMA”, liet hij weten. Diaz neemt het voorstel aan.

Bekijk hier de video

Bron: Twitter