Skip to main content

Jake Paul is in Nederland om de feestdagen te vieren met zijn schaatskoningin Jutta Leerdam. Hij heeft in ieder een goede indruk achtergelaten omdat hij zijn schoonfamilie heeft verrast met bizarre kerstcadeaus.

Jake Paul geeft Louboutins aan zijn schoonfamilie

In de video die Jutta Leerdam heeft gedeeld is te zien dat ze worden verwend met allerlei cadeaus van Jake. Hij heeft namelijk Louboutins gegeven aan zijn schoonfamilie en dat is zeker niet goedkoop. De Louboutins kosten in ieder geval per stuk 800 euro. Jake kan het dan ook betalen natuurlijk, heeft in zijn carrière al veel geld verdiend. Zo’n 20 miljoen per jaar, zoals bekend met YouTube en boksen.

Jutta Leerdam deelt video dat Jake Paul cadeaus geeft

Jutta heeft dit met de hele wereld gedeeld middels haar video op TikTok. In de video is te zien dat Jake aan de deur verschijnt van zijn schoonouders met een kerstmuts vol cadeaus. Jutta schrijft bij de video: “POV (point of view): je vriend verrast je familie met de meest gestoorde kerstcadeaus”. Jake heeft van tevoren wat voorwerk gedaan omdat het allemaal slippers zijn van Christian Louboutin. Daarvoor heeft hij natuurlijk de juiste schoonmaat nodig.

Veel reacties op cadeaus van Jake Paul

Er wordt volop gereageerd onder de TikTok video: “I mean hij is multimiljonair had niet minder verwacht😭” “Niet ik die serieus net dacht: zal Jake Paul voor het eerst aan het gourmetten zijn?? En nu zie ik deze video🤣 nou ben benieuwd 😅” “hij heeft toch zat geld 😂😂 enjoy !! 😁” “Jullie zijn echt het allerleukste koppel in Nederland, nobody else 😍😍😍😍❤️zo intens gek op jullie manier van doen” “Prachtig toch gaat om de gedachte en wordt gewaardeerd. True love 👍”.

Bekijk hier de beelden

@juttaleerdam I got the sweetest man in the world. 🥺😭💗Love you baby @Jake Paul ♬ original sound – Destiny

Bron: Instagram, TikTok