Skip to main content

Jake Paul en vriendin Jutta Leerdam zijn onafscheidelijk van elkaar en tot over de oren verliefd. Maar toch komt Jutta niet op de eerste plaats als het gaat om belangrijkste dingen in het leven van haar vriend Jake.

Jake Paul

Jake wordt er naar gevraagd in een filmpje van een vriend van hem: ,,Hey Jake, wat zijn drie dingen waar je niet zonder kunt?”, vraagt een vriend aan Jake. Velen hadden verwacht dat Jake Jutta als eerste zou noemen, maar dat blijkt niet zo.

Jutta op tweede plek

Jake neemt de vraag wel heel letterlijk en grapt namelijk: ,,Zuurstof.” waarna hij vervolgt en wél zijn vriendin noemt: ,,Ik zou zeggen, mijn vriendin Jutta”, als derde noemt hij afsluitend ook iets waar hij veel mee bezig is: ,,Bokshandschoenen.”

Jutta gewaarschuwd

Mensen in de comments taggen Jutta Leerdam en vragen haar wat ze vindt dat ze tweede wordt genoemd. Jutta werd onlangs gewaarschuwd voor Jake door schaatser Ben van der Burg: ,,Die relatie is echt niet voor eeuwig. Die gast is gek!”

Ook zijn er zorgen over de carrière van Jutta en dat de relatie haar uit focus haalt: ,,Dan hoor je niet geregeld naar Amerika te vliegen om bij Jake Paul te zijn. Daar heeft ze misschien wel gesport, maar wel haar focus verloren. Er is daar te veel afleiding.”

Bekijk hier de video

@jakepaul

3 things i need to be happy. @CelsiusOfficial #celsiusbrandpartner

♬ original sound – Jake Paul

Via Tiktok