Jandino mocht gisteren het Voetballer van Het Jaar gala presenteren en natuurlijk nam hij ook de tijd om wat grappen te maken over Johan Derksen, van wie hij veel kritiek kreeg.

Jandino maakte er een ‘Je Moeder’ grap van en dat viel niet helemaal goed, aangezien Johan zijn moeder verloor op zijn 31ste.

Ook zijn dochter verloor haar moeder jong: 12 jaar, en zij reageerde: ,Het is een van vorm humor hoor, dat snap ik. ‘Je moeder’-grappen. Beetje Amerikaans. Alleen Johan is zijn moeder verloren toen hij 31 was, ik mijn moeder toen ik net 12 was. Lees je in!”

Jandino zelf reageerde ook en meent dat de grap achteraf gezien misschien iets te hard was: ,Mensen vinden mij altijd een supersympatieke jongen, maar ze zeiden dat ze het begin gewoon te hard vonden. Dat was niet de bedoeling. Die jongens (van VI, red.) maken elke dag grappen over iedereen, dan kan ik toch wel een grapje terug maken? Alleen mensen zien mij anders. Die stijl is voor mij niet de juiste keuze. Soms sla je de plank mis, maar het leven gaat gewoon door ”  Hieronder de beelden en reacties: