Skip to main content

Er is al langere tijd bonje tussen Michella Kox en Janice Blok en het ziet er niet naar uit dat de strijdbijl binnenkort wordt begraven. Er worden heftige onthullingen gedaan over Blok. De vete zou zijn gestart na de opnames van ‘Echte Meisjes’

Ruzie

Janice Blok deelt een duidelijke sneer op social media. Ze post een bewerkte foto van Kox, waarop zij er een aantal jaar ouder ziet.

“Ik ben er klaar mee zoals je kunt zien. Die ouwe ken alles maar maken en roepen over iedereen en dan is het wel oke. Maf wij mag wel een keertje op der plek worden gezet toch? Het blijft geen feest”, aldus Janice.

Heftige onthullingen

De twee vechten hun ruzie uit via social media en gaat er behoorlijk aan toe. Er wordt over en weer berichten en sneren uitgedeeld. Het is duidelijk dat de meiden geen gezellige tijd hebben gehad tijdens de opnames in Laos voor het programma, ‘Echte Meisjes in de Jungle’.

Michella Kox liet eerder al weten dat het niet helemaal boterde met Janice. In een video doet ze onthullingen dat Blok, het bed heeft gedeeld met een productiemedewerker. Ze zou hebben gehoopt, dat ze het goed zou hebben in de Jungle. Ook beschuldigd ze haar van drugsgebruik en haalt ze keihard uit naar de influencer.

Bekijk de beelden hier:

Michella Kox
Michella Kox

Bron: @juicechannel

Leave a Reply