Skip to main content

Rapper JayJay Santana staat bekend om zijn controversiële acties en ongefilterde uitlatingen. Hij doet er dan ook alles aan om in de schijnwerpers te blijven staan. Onlangs heeft hij een disstrack genaamd “Trek het voor me” uitgebracht, dat gericht is naar Boef.

Disstrack

De reden waarom hij een disstrack heeft gemaakt over Boef, is niet duidelijk maar hij heeft wel wat woorden voor de rapper. JayJay Santana lijkt zich te vermaken op Marbella. Het leek hem dan ook een goed idee om vanuit daar zijn nieuwe track te delen.

“Boef je weet ik ben harder dan jou. Alleen wil je het niet toegeven dat ik meer pap dan je heb, bitch!”, begint hij zijn video. Santana maakt duidelijk dat hij meer geld dan hij en dat hij beter is. Ook weet hij op te scheppen over zijn Only Fans carriére. Hij zou hiermee doelen op dat hij een miljoen heeft verdiend.

Reactie

Boef heeft gereageerd op de nieuwe track van de rapper en hij ligt er niet wakker van. Hij hebben verklaard dat Santana inderdaad beter is, maar dat er van meer geld dan hij geen sprake is. “Zie je in de hitlijsten”, zou de rapper hebben gezegd.

Bekijk de beelden hier:

Bron: @JayJaySantana

Leave a Reply