Skip to main content

JoeyAK werd in januari dit jaar gearresteerd op verdenking van de ontvoering van een vrouw en haar twee kinderen, en zit nog altijd vast in de gevangenis. Via Facetime laat de rapper voor het eerst weer van zich horen.

JoeyAK is hoofdverdachte in de zaak, waarbij hij en een aantal anderen een vrouw en haar kinderen van 3 en 7 jaar oud ontvoerden, omdat ze geld van hem gestolen zou hebben. Daarbij zou de vrouw gemarteld zijn, onder meer door kokend water in haar nek te gieten. Joey werd korte tijd later gearresteerd en zit sindsdien vast.

Joey belde met zijn vriend Bigidagoe, die het gesprek op zijn Insta plaatste. Daarin probeert hij een aantal dingen recht te zetten. “Fok de hele land die bullshit loopt te zeggen, jullie weten wie de realest is”, begint de rapper, die uithaalt naar de media. Zo zou John van de Heuvel valse informatie over hem verspreiden, bijvoorbeeld dat AK is zijn naam zou staan voor Kalasjnikov, het automatische wapen: “Iedereen weet, AK is Alles Kantelen”, aldus Joey.

Ook haalt hij uit naar rappers die stoer doen, nu hij achter de tralies zit. “Ik vind dat zonde man, dat moet ook gebeuren wanneer we op de strip zijn.”

Het Youtubekanaal Leaked tunes postte donderdag al een freestyle van JoeyAK vanuit de gevangenis.

Check het hele gesprek met JoeyAK en zijn freestyle vanuit de gevangenis hier:

https://www.instagram.com/tv/CAcvMh-gUjS/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.youtube.com/watch?v=d8rFaCQisgA

Bron & beeld: Instagram, Youtube

Leave a Reply