Johan Derksen corrigeert kaars verhaal “Kaars was niet ín haar! Dat past nooit”

Het schokkende kaars verhaal van Johan Derksen bij Vandaag Inside is genuanceerd. Johan heeft uitgelegd dat hij het wat overdreven heeft gebracht waardoor het te heftig overkwam.

Johan Kaars verhaal

Volgens Johan was het een hele grote kaars die niet ingebracht werd ,,Het was zo’n hele grote 1000-uren kaars, op zo’n grote sokkel. Die waren toen heel populair.

Die hebben we tussen haar benen gezet. Die stond zo de lucht in. Ik heb haar daarmee niet gepenetreerd. Maar het blijft onbeschaafd. Maar ik heb aan willen tonen, dat het tijdsbeeld zo was. Nu wordt je daarvoor neergesabeld.’’

“Mijn vrouw zei dat ik niet met een paar mannen in een stamcafé aan het lullen ben, maar dat iedereen meekijkt. Maar dat is wat ik wilde aantonen, iedereen misdraagt zich weleens.’’

Hij zegt ook: ,,Ik had het helemaal niet voorbereid, maar het ging voor de zoveelste keer over Johnny de Mol. En ik kan hier op tv de ethicus uithangen, die iedereen in Nederland op de vingers tikt, maar de mensen van mijn generatie hebben hele losbandige jaren gehad. Ik heb dat proberen te schetsen. Ook omdat ik het anders lullig vindt om anderen, zoals Johnny, de maat te nemen.’’

Hét moment van gister over de kaars: