Johan Derksen overweegt stoppen met VI! “Ik twijfel nu wel”

Na alle Zwarte Piet-ophef is Johan Derksen zo zwaar onder vuur komen te liggen dat hij overweegt te stoppen met Veronica Inside. Dit heeft Johan aan mediadeskundige Rob Goossens laten weten.

Johan Derksen overweegt stoppen

1,7 miljoen mensen zagen hoe Derksen in een verhit debat ging met advocaat Natacha Harlequin en oud-voetballer Dries Boussatta. Johan heeft geen plezier meer de laatste tijd.

Johan zegt in De telegraaf: “Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd al met heel weinig plezier naar de uitzending kwam. Daar heb ik ook geen geheim van gemaakt. Als je dan een avond als gisteren hebt, dan helpt dat niet. Ik ben heel erg boos geworden om de uitzending. Ik vond het de slechtste die we ooit gemaakt hebben. De hele show kreeg een totaal andere sfeer, vond ik, en dat is René van der Gijp volkomen met me eens.”

“Ik ben zo van de tafel naar mijn auto gelopen, maar mijn woede trekt met een paar dagen wel weg. Daar ben ik professioneel genoeg voor. Tegelijkertijd doe ik al tweeëntwintig jaar hetzelfde kunstje. Ik ga deze zomer eens goed overdenken of ik de laatste twee jaar van mijn contract bij Talpa wel wil uitdienen.”

Bekijk een deel van de verhitte discussie hieronder:

Bron: Youtube, Telegraaf

Bekijk ook: