Skip to main content

Bij een steekpartij in een AH super in de Helmholtzstraat in de Watergraafsmeer Amsterdam is een medewerker neergestoken. Het zou gaan om een jonge medewerker.

AH medewerker in nek gestoken

Een collega meldt: “Ik had niet eens door dat er was gestoken, ik dacht dat er alleen maar ruzie was. Maar ineens zag ik allemaal bloed. Toen ben ik weggerend.”

Een overbuurman zag het gebeuren ‘Met een nekwond of iets, helemaal in het verband. En politiehelikopters. Dus het was echt wel een ernstig iets.’

Mondkapje

De jonge medewerker zou in zijn nek gestoken zijn omdat de dader geen mondkapje wilde dragen, zo melden omstanders aan Parool. Politie meldt echter dat de dader wél een mondkapje droeg en heeft niet de indruk dat het mondkapje de hoofdreden was. Slachtoffer ligt ernstig gewond in het ziekenhuis.

Een omstander: ‘Er was zoveel paniek, mensen gingen rennen’ ‘Er lag een hoop bloed, er was zoveel paniek in de winkel en zoveel mensen gingen rennen’ ‘Ik heb mijn boodschappen net binnen. Maar ik ben nog iets vergeten. Dat gaat nu niet door.’

Beelden hieronder:

Bron en beeld: Parool, AT5

Leave a Reply