Josylvio heeft boodschap voor Nederlandse pedojagers: ‘Vieze mannetjes’

josylvio pedojagers

De afgelopen maanden duiken er online talloze video’s op van zogenaamde pedojagers, die pedofielen in Nederland in de val lokken via chatsites, en ze vervolgens online exposen. Josylvio heeft een boodschap voor deze ‘pedohunters’.

Op zijn Instagram Live zegt Josylvio: “Ik wil effe een dikke SO doen naar alle pedohunters in Nederland. Ik zie jullie, ik support jullie. Als jullie iets nodig hebben, I got you’re back. Laten we al die motherf*ckers aanpakken, vieze mannetjes horen TBS, horen levenslang in de jalie te zitten.”

Check de boodschap van Josylvio voor de Nederlandse pedojagers hier:

Onlangs werd er een groep van vijf Nederlandse pedojagers in Arnhem opgepakt, nadat ze een pedo in de val hadden gelokt. De politie verklaarde hierop:

“We zien over het algemeen dat burgers steeds vaker zelf actie ondernemen om daders op te sporen. En daar staan politie en OM positief tegenover als iedereen zich aan de regels houdt. Bij onderzoek naar online kindermisbruik door burgers ligt het een stuk ingewikkelder.”

We raden het burgers sterk af om zich voor te doen als minderjarige om potentiële groomers op te sporen. Het mag nooit de bedoeling zijn dat burgers voor eigen rechter spelen. Meld het bij de politie als je vermoedens hebt dat iemand zich schuldig maakt aan misbruik van kinderen.”

Bron & beeld: Instagram Josylvio