Skip to main content

Justin Bieber heeft zijn fans geshockeerd met nieuws dat hij lijdt aan het syndroom van Ramsay-Hunt, dit deelde de zanger op Instagram. Het is een virus dat ervoor zorgt dat een deel van zijn gezicht nu verlamd is.

Shockerende video

“Ik wilde jullie een update geven over wat er allemaal gaande is”, begint Justin in de geposte video op Instagram. Eerder deze week verplaatste de zanger al 3 shows, wat voor veel ergernis zorgde onder zijn fans. “Zoals jullie waarschijnlijk kunnen zien aan mijn gezicht, heb ik het syndroom genaamd het syndroom van Ramsay-Hunt.”

Ramsay-Hunt Syndroom

Het Ramsay-Hunt Syndroom is een soort virus dat de zenuw in Justin’s oor en gezicht aanvalt. Hierdoor kan de zanger niet knipperen met zijn rechteroog. “Ik kan niet glimlachen met deze kant van mijn gezicht, deze neusvleugel kan niet bewegen, dus het is een volledige verlamming aan deze kant van mijn gezicht.”

Ook maakt de zanger daarmee erg duidelijk dat het voor hem moeilijk zal zijn om nog optredens te geven in de komende tijd. “Het is behoorlijk serieus zoals jullie kunnen zien. Ik zou willen dat dit niet het geval was, maar mijn lichaam vertelt me om rustig aan te doen en ik hoop dat jullie dat begrijpen.” Naar eigen zeggen heeft er alle vertrouwen in dat alles weer goedkomt. “We weten niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: YouTube, Instagram

Leave a Reply