Skip to main content

Het is officieel: Schaats droomkoppel Koen Verweij en Jutta Leerdam zijn uit elkaar. Dat maakt Jutta zelf zojuist bekend.

Jutta en Koen uit elkaar

Jutta en Koen waren 4 jaar bij elkaar. Zij maakte het zelf uit en meldt in een statement: ‘Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing gemaakt om een punt achter onze relatie te zetten’.

Jutta vervolgt: ‘We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste.’ ‘Ik wil me volledig focussen op mijn carrière en de fijne mensen om me heen.’

De reden van de breuk is echter niet bevestigd, Koen werd beschuldigd van vreemdgaan en werd met een dame gespot, maar de beelden zijn blijkbaar dus van de tijd nadat het al uit was.

Jutta in pikant rokje

Jutta laat in ieder geval zien wat Koen gaat missen in een pikant uitgesneden rokje, en bevestigt een van de mooiste topsportvrouwen van NL te zijn.

Hieronder de beelden en bevestiging:

Video:

https://www.instagram.com/p/Cge939jjmtW/
https://www.instagram.com/p/CgbS8H0D5Bu/

IG

Leave a Reply