Skip to main content

Jutta Leerdam is op het moment misschien wel de meest begeerde schaatser van Nederland. Naast het feit dat ze onwijs goed is op het ijs, houdt de camera ook van de jonge Blondine. Regelmatig schreven we over haar prachtige foto’s op zonnige bestemmingen. Maar over haar liefdesleven weten we altijd vrij weinig…

Jutta Leerdam Jake Paul

Jake Paul daarentegen is een wereldberoemde Amerikaanse YouTuber die met zijn following makkelijk een onafhankelijke staat zou kunnen beginnen. Naast vloggen is hij ondertussen ook bekend om de bokswedstrijden waarin hij de ene na de andere pro de ring uit slaat. Hij daagt telkens beroemde goede vechters uit en lijkt tot nu toe onverslagen.

Juicechannel

De juicepagina Juicechannel kwam op hun Instagram story met een opvallende theorie: Jutta en Jake vinden elkaar leuk. Sinds kort volgen de wee elkaar op Instagram en in famous-people internet taal kan dat betekenen dat ze interesse in elkaar hebben. Het opvallende hieraan is dat Jutta naast een andere chick de enige dame is die hij volgt! Op zo’n groot account moet dat haast wel iets betekenen, toch? Beide komen overigens net uit een relatie. Misschien zijn ze klaar voor iets nieuws?

Bekijk de beelden hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=M1buyQRWw8M&t=38s

Bron: Instagram

Leave a Reply