Skip to main content

Juultje Tieleman lijkt geen ondergoed te dragen onder een jurkje dat ze aandeed voor een look die ze vervolgens op Instagram liet zien. De influencer draagt wel vaker uitdagende outfits. Met haar lange blonde lokken wordt ze soms verward voor andere blonde godinnen zoals Jutta Leerdam. Iemand reageerde namelijk onder de post dat ze blij zijn voor haar en Jake Paul!

Juultje Tieleman is een Nederlandse YouTube-vlogger en influencer. Ze is geboren op 8 mei 1997 in Rotterdam en is vooral bekend geworden door haar beauty- en fashionvideo’s op YouTube. Ze begon haar YouTube-kanaal in 2011 en heeft sindsdien meer dan 350.000 abonnees verzameld.

Juultje Tieleman

Juultje is ook actief op Instagram en heeft daar meer dan 300.000 volgers. Ze deelt regelmatig foto’s van haar outfits en reizen. Daarnaast heeft ze samengewerkt met verschillende merken en bedrijven, waaronder Hunkemöller, Samsung en L’Oréal.

Naast haar online activiteiten heeft Juultje ook deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, zoals het RTL-programma “Hotter Than My Daughter” en het Net5-programma “Shopping Queens VIPS”. Ze heeft ook verschillende modellenwerk gedaan.

Juultje is erg open over haar leven en deelt vaak persoonlijke verhalen en ervaringen met haar volgers. Ze is een inspiratiebron voor veel jonge meiden en heeft een grote groep trouwe fans opgebouwd.

Bekijk de beelden hieronder:

Juultje Tieleman

Bron: Instagram

Leave a Reply