Kanye wil scheiden van Kim! “Zij en moeder Kris Jong-Un zijn blanke superioriteit”

De rant van Kanye West gaat door, en het wordt alleen maar erger. De rapper zegt nu dat hij al meer dan een jaar probeert om een einde te maken aan zijn huwelijk met Kim Kardashian.

Kanye wil scheiden van Kim

Kanye schrijft onder meer in een nieuwe rant: “Ik wil een scheiding sinds Kim een ontmoeting had met Meek in het Waldorf voor het ‘hervormen van gevangenissen'”… Daarmee bedoelt hij dus rapper Meek Mill, de ex van Nicki Minaj, voor de eerste Criminal Justice Reform Summit in Los Angeles in november 2018.

Kanye reageert op de maatregelen van de Kardashians en is er woedend over: “Ze willen twee dokters invliegen omdat het mentaal niet goed met me zou gaan.”

Kris Jong-Un

Hij deelt een bericht dat hij naar Kim’s moeder Kris Jenner stuurde. De presidentskandidaat is niet blij dat ze namens hem spreekt en noemt haar o.a. Kris-Jong-Un: “Gaan we praten of ruzie maken?”

 “Kim en Kris hebben een statement gelanceerd zonder m’n toestemming. Dat is blanke superioriteit ten top. Kris Jong-un (een verwijzing naar de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un, red.) is m’n favoriete rapper, maar ze wil geen liedje met me zingen.”

Bekijk de rant hieronder:

Bron: Twitter, The Mirror