Skip to main content

Kempi heeft vandaag twee maanden voorwaardelijke celstraf gekregen, met drie jaar proeftijd, hij stond terecht wegens het mishandelen van zijn vriendin in september. De rechtszaak in Den Bosch verliep echter onrustig en Kempi moest door drie agenten uit de rechtszaal worden verwijderd.

Na een paar minuten mocht hij weer naar binnen. De rapper zou de rechter onderbroken hebben en geroepen hebben “Geef me straf, ik heb er genoeg van.” De rechter moest naar hem luisteren: “Nee, jij moet naar mij luisteren, jullie zijn de duivel.”

KEMPI REAGEERT
Kempi Reageerde met posts en vertelde zijn kant van het verhaal. Hij schrijft o.a. “2 positieve rapporten en Justitie bleef maar doordrammen op negatieve shit. Reis stad en land door om kids blij te maken. Heb elk project wat Justitie me aansmeerde afgemaakt. Ga je praten of over 18 pagina strafblad en dingen wat ik vroeger heb gedaan. Dat kan ik niet veranderen. Iedereen in die zaal weet dat als ze moord in me schoenen konden zetten hadden ze dat gedaan. Een opsomming van wat ik de afgelopen maanden heb gedaan kan nie gelijk staan aan kleinerende praat over mij verleden. En @maxsteenberghe als je graag over mij wil publiceren heb 8 gouden/platina platen in een record tijd. Misch moet je daar wat over schrijven. ❤”Hieronder beelden van Kempi’s arrestatie en zijn nieuwste video:

Leave a Reply