Khabib blijkt met gebroken voet te hebben gevochten tegen Gaethje

Khabib gaethje

Khabib Nurmagomedov won zaterdagavond van Justin Gaethje tijdens UFC 254. Achteraf blijkt dat hij dit zelfs met een gebroken voet heeft gedaan, zo schrijft Vechtsportinfo.nl.

Na afloop van het gevecht sprak Dana White mooie woorden over de Rus en deed hij de opvallende onthulling: “Met alles wat deze man heeft meegemaakt, hebben we allemaal geluk dat we hem vanavond hebben zien vechten”, aldus de UFC-baas. “Ik hoor geruchten over andere dingen die ik niet wist, waarover jullie later zullen horen. Blijkbaar lag hij in het ziekenhuis – hij brak zijn voet. 3 weken geleden. Hij heeft twee gebroken tenen en een gebroken bot in zijn voet. Dat is wat zijn team me vertelde. Nooit tegen iemand gezegd dat hij rondliep. Hij is een van de hardste mensen op de planeet. Hij is de # 1 pond-voor-pond vechter in de wereld en hij verdiend serieus de GOAT-status.”

Na zijn overwinning op Gaethje kondigde Khabin Nurmagomedov in tranen aan definitief te stoppen met UFC. Hij beloofde zijn moeder niet meer verder te gaan zonder de aanwezigheid van zijn vader, die afgelopen jaar overleed aan de gevolgen van het cornavirust. “Ik heb haar beloofd dat dit mijn laatste gevecht zou zijn,” zei Nurmagomedov. “Als ik mijn woord geef, moet ik dit opvolgen.”

Bekijk de hoogtepunten van het gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje:

Bron & beeld: Vechtsportinfo, Yahoo Sports