Khloe Kardashian onthult met pikante foto verloving met Tristan?!

Het is geen geheim meer dat Khloe K weer samen is met Tristan Thompson. De vader van haar kind die haar meerdere keren bedrogen heeft. Maar nu postte ze op Instagram een nieuwe foto die haar volgers shockeerde. Zijn de twee verloofd?

Khloe en Tristan verloofd?

Het realitykoppel Khloe en Tristan hebben al wel wat tegenslagen gekend in hun relatie. Ze hebben samen een dochtertje True en vorig jaar liep hun relatie weer op de klippen. Het koppel ging uit elkaar nadat Tristan vreemd ging met Kylie’s BFF Jordyn Woods. Dat incident zorgde voor een gigantische familie drama. Uiteindelijk zijn de twee toch weer bij elkaar gekomen. Hoewel de meesten dat toch niet zo’n goed idee vonden. Nu gaan er zelfs geruchten dat de love birds verloofd zijn.

Khloe deelde op Instagram een pikante foto van haar kont maar dat was niet eens het meest opvallende aan de foto. Wat wel meteen opviel was de gigantische ring om haar ringvinger. Door die foto gingen volgers en fans gelijk speculeren dat Khloe en Tristan verloofd zijn. Kim Kardashian vraagt een scheiding aan van Kanye terwijl Khloe verloofd is.

Hieronder vind je de opvallende foto van Khloe Kardashian en haar ring.

Bron: Het Nieuwsblad, E! News