Kim Feenstra haalt keihard uit naar collega’s na Balenciaga-rel! “Jullie houden je mond”

De Balenciaga-rel blijft door gaan en lijkt nog niet aan zijn einde te komen. Kim Feenstra steekt haar mening dan niet onder stoelen of banken. Ze haalt zelfs uit naar haar mede-collega’s die nog steeds het merk steunen.r

Haalt keihard uit

Op haar social media is het model vocaal over de campagne. Maar ze lijkt zich nu ook naar haar collega’s te richten. “Daarnaast zijn mijn mede collega’s die hun influencer centjes graag uitgeven aan Balenciaga en dat ook vooral op Instagram laten zien ook stil”, begint ze haar verhaal. Ze laat ook weten dat ze er als eerste bij zijn wanneer ze peperdure tassen moeten showen, maar nu opvallend stil zijn en hun platform niet gebruiken.

“Want fashion is belangrijker dan je uit te spreken over het misbruiken van kinderen in welke vorm dan ook?”, vraagt Kim Feenstra zich af.

Boycotten

Ze roept massaal om het merk te boycotten, maar ook vindt ze dat influencer dit verdienen die het merk nog steeds steunen. Op haar stories deelt ze nog meer heftige artikelen en documenten met betrekking tot het onderwerp kindermisbruik. Het model is al enige tijd bezig met het creëren van bewustwording over misbruik.

Channah lijkt zich ook aan te sluiten bij het model. Ze doet namelijk haar schoenen weg van Balenciaga en spoort anderen ook om dat te doen.

Bekijk het volledige verhaal hier:

Kim Feenstra
balenciaga

Bron: Kim Feenstra