Ze is pas begonnen met het studeren van rechten, maar Kim Kardashian heeft nu al een baan aangeboden gekregen. Zodra ze geslaagd is, mag Kim officieel werken bij advocaat Robert Shapiro, meldt TMZ.

Shapiro kent de familie Kardashian al super lang. Hij werkte regelmatig samen met de vader van Kim, Robert Kardashian. De twee advocaten stonden O.J. Simpson bij in een moordzaak tegen hem. De voormalig American football-speler en acteur werd in 1995 vrijgesproken van de moord op zijn vrouw en een vriend.

Shapiro is erg trots op Kim hoe ze al bepaalde zaken heeft weten op te lossen zonder ervaring. “De mogelijkheden zijn eindeloos nu ze serieus met rechten bezig is.” Hij denkt wel dat Kim het heel moeilijk gaat krijgen en dat de kans dat ze faalt erg groot is, maar toch heeft hij alle vertrouwen in haar.

Kim Kardashian vertelde eerder deze maand in Vogue dat ze net als haar vader advocaat wil worden. Vorig jaar kreeg Kim met succes het voor elkaar bij president Donald Trump dat Alice Marie Johnson werd vrijgelaten, die een levenslange straf uitzat voor haar niet-gewelddadige rol in een drugs zaak.

Bekijk hieronder een video van Robert Shapiro en luister naar wat hij heeft te zeggen over Kim Kardashian: