Skip to main content

Koen Kardashian verblijft nog altijd in Zuid-Afrika om van zijn cocaïneverslaving af te kicken. Maar ondertussen post Yvonne Coldeweijer nog uitgebreid berichten over zijn proces en stelt zij regelmatig dat Koen nieuwe vrienden nodig heeft. Daar steekt Koen nu echter een stokje voor.

Koen haalt uit

Koen Kardashian heeft zich via Instagram uitgesproken tegen roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. “Yvonne. Eigenlijk wil ik je naam niet eens noemen. Om je niet nog meer aandacht te geven. Maar ik doe het toch. Weet jij namelijk wel dat jij geen idee hebt wat die ‘onschuldige’ posts van jou allemaal veroorzaken? Dat je insinueert dat ik nieuwe vrienden nodig heb, terwijl dezelfde mensen waar jij op doelt mijn leven hebben gered door in te grijpen? Achter de schermen, zoals dat hoort.”

Koen laat het daar niet bij: “Zoals je goed wist kampt ik met mijn verslaving: een mentale ziekte waar ik ook suïcidale gevoelens op na hield. Ik zat in de put. Na het zien van jouw video over mij wilde ik niet meer verder. Dat je mij zo erg aan de publiekelijke schandpaal hebt genageld, terwijl je wist hoe slecht het met mij ging. Onder het mom van ‘hopelijk word je hier wakker door geschud koen’. Je had geen enkel recht dit te doen.”

Verder geeft hij aan dat het hem opvalt dat ze al maanden mensen terroriseert en niemand actie onderneemt. Koen vindt Yvonne daarbij een gemeen en naar mens en sluit af met het verzoek hem met rust te laten.

Jaimie en meer BN’ers steunen

Jaimie laat er geen gras over groeien en komt op voor haar bff. “Liefde van mij. Ontzettend trots op jou, op alles wat je doet en waar je voor staat. En dat ben jijzelf! En laat niemand, maar dan ook je iets anders wijsmaken of je richting bepalen. I LOVE YOU!”

Verder lieten ook Anna Nooshin, Thomas Cox, Sarah van Soelen en Elianne Zweipfenning van zich horen. Benieuwd?

Bekijk de beelden hieronder:

Leave a Reply