Skip to main content

De vete tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine blijft maar doorgaan. In een nieuw interview met Robbert Rodenburg doet ze namelijk nog meer onthullingen over de herhaaldelijk geweldsincidenten. En zelfs bestie Koen Kardshian zou het moeten hebben ontgelden.

‘Open kaart’

Jaimie Vaes vertelt openhartig over de talloze geweldsincidenten die in haar huis plaatsvonden. Zo zou er sprake zijn van invloed van verboden middelen en drank, maar ze kreeg ook rake klappen als Lil Kleine nuchter was. Haar management en vrienden wisten van deze gebeurtenissen af. Het gebeurde namelijk ook waar zij bij waren. De druppel was toch echt de mishandeling, die met beelden naar buiten kwam. Koen Kardashian heeft haar door dik en dun gesteund.

Blauw oog

Ook onthult Vaes doet meer bizarre onthullingen over tijd met de rapper. Van haren trekken tot aan kapotte kleding ging het geweld. Eerder had ze aangifte gedaan tegen Jorik, maar haalde haar vrienden over om dit toch weer in te trekken. Maar ook die namen het op voor haar, waaronder Koen Kardashian. Dit moest hij bekopen met een blauw oog en kapotte tand. Dit soort momenten zouden zich vaker hebben afgespeeld.

Bekijk de beelden hier:

Lil Kleine
Koen Kardashian

Bron: @realityfbi