Kosso onherkenbaar na schokkende transformatie! ‘Dit is het resultaat van niet trainen’

We kennen Kosso als één van de sportiefste artiesten van Nederland. Naast dat hij rapt, werkt hij zichzelf in het zweet als bodybuilder. Hij maakte een documentaire waarin hij de kijkers meenam in zijn voorbereiding op een wedstrijd én lanceerde hij zijn eigen lijn van voedingssupplementen. Maar op nieuwe onthullende foto’s lijkt Kosso niet langer ‘good in shape’ te zijn. Sterker nog, hij heeft een schokkende transformatie ondergaan…

‘Ik denk dat deze foto al genoeg verteld. Ja beste mensen, Kosso is geen kast meer‘, plaatst de rapper bij een schokkende foto op Instagram. Kosso is absoluut geen bodybuilder meer en heeft een drastische verandering ondergaan. ‘1 maand” pauze werd uiteindelijk een half jaar en dit is dus het resultaat van niet trainen, niet op je voeding letten en veel stress hebben’, verklaart de rapper.

Slapeloze nachten en geen eetlust

Ook vertelt hij eerlijk dat de afgelopen tijd niet makkelijk was: ‘Afgelopen maanden waren succesvol qua muziek en ondernemen, maar tegelijkertijd ook mijn stressvolste maanden ever. Slapeloze nachten en geen eetlust. Als kers op de taart kwam het corona virus ook ineens tevoorschijn en dit bracht stress en onzekerheid en moest ik 2 zaken sluiten voor 2 maanden. Daarna deed ik de Ramadan mee wat natuurlijk ook een beetje effect had‘, aldus Kosso.

Van niks naar kast

Maar dat gaat veranderen! Kosso gaat er alles aan doen om weer ‘in shape’ te komen: ‘ER KOMT EEN NIEUWE DOCU AAN WAAR IK JULLIE LAAT ZIEN HOE IK VAN NIKS NAAR KAST GA WEER EN NOOIT MOET OPGEVEN OOK AL GAAT HET EEN KEER MIS. WE STARTEN VANDAAG MET TRAINEN!’.

Bekijk Kosso’s transformatie op onderstaande foto’s:

View this post on Instagram

Ik denk dat deze foto al genoeg verteld. Ja beste mensen, Kosso is geen kast meer. Ik ben mentaal door een zware tijd heen gegaan en dit had fysiek veel effect. Na mijn docu en wedstrijd waar ik 1e werd wilde ik even een ‘maandje’ pauze nemen, om te focussen op onze EP ‘Beauty & the Beast’ en op me nieuwe onderneming @kossonutrition maar dit liep zwaar uit de hand. Ik was zo bezig met me fans motiveren dat ik mezelf vergat. Die “1 maand” pauze werd uiteindelijk een half jaar en dit is dus het resultaat van niet trainen, niet op je voeding letten en veel stress hebben. Afgelopen maanden waren succesvol qua muziek en ondernemen, maar tegelijkertijd ook mijn stressvolste maanden ever. Slapeloze nachten en geen eetlust. Als kers op de taart kwam het corona virus ook ineens tevoorschijn en dit bracht stress en onzekerheid en moest ik 2 zaken sluiten voor 2 maanden. Daarna deed ik de Ramadan mee wat natuurlijk ook een beetje effect had. Na 7 jaar lang elke week trainen en NOOIT een week skippen is dit de eerste keer in me leven dat ik me motivatie kwijt was. Dit begon mij nog meer te stressen, want hoe kan iemand die iedereen motiveert om te sporten er zelf uitzien alsof die nooit getraint heeft😅 Al mijn motivatie zat in @kossonutrition en niet meer in mezelf. Ik bleef maar oude foto’s plaatsen van toen ik nog on shape was om mijn fans te motiveren maar ook die foto’s raakten op gegeven moment op.. DUS inplaats van nu zielig en negatief te doen halen we het positieve eruit, alles gebeurd voor een reden! ER KOMT EEN NIEUWE DOCU AAN WAAR IK JULLIE LAAT ZIEN HOE IK VAN NIKS NAAR KAST GA WEER EN NOOIT MOET OPGEVEN OOK AL GAAT HET EEN KEER MIS. WE STARTEN VANDAAG MET TRAINEN! Wat zouden jullie in deze docu willen zien/leren? 👇🏼💙

A post shared by Kosso 👑 (@kosso.nl) on

Bron: Instagram

Ook deze celebrity is onherkenbaar!