Kylie Jenner geeft toe dat ze geen ‘self-made’ miljardair is

Kylie Jenner

Sinds Kylie Jenner de jongste miljardair van Forbes werd genoemd, ontving de reality-ster kritiek van mensen die haar eraan herinnerden dat zij een hele bekende familie heeft, wat betekent dat zij het succes niet aan haar zelf te danken heeft. 

“Er is echt geen ander woord om te gebruiken dan zelfgemaakt, want dat is de waarheid. Dat is de categorie waar ik onder val. Hoewel, ik ben een speciaal geval, want voordat ik met Kylie Cosmetics begon, had ik een enorm platform met heel veel fans,” zei ze eerder. “Ik kreeg geen geld van mijn ouders ouder dan 15 jaar. Ik heb 100% mijn eigen geld gebruikt om het bedrijf te starten, geen cent op mijn bankrekening is geërfd … en daar ben ik erg trots op.”

Het lijkt erop dat Kylie tijd heeft gehad om na te denken en in een recenter gesprek met The New York Times vertelt ze hoe ze is uitgegroeid tot een miljardair. “Ik kan niet zeggen dat ik het alleen heb gedaan”, vertelde ze aan de publicatie. “Als ze gewoon financiën praten, technisch gezien, ja, ik heb geen geërfd geld. Maar ik heb veel hulp en een enorm platform gehad.” Dat klinkt een beetje beter.

Bekijk de video hieronder van Kylie Jenner bij Forbes.