Netflix hit serie La Case De Papel begint volgens de laatste geruchten januari volgend jaar aan seizoen 4, maar nu is er nog meer nieuws. De cast zou namelijk al bijna klaar zijn voor de opnames van seizoen 5. Meerdere Spaanse sites melden dat er al is verlengd.

Netflix wil het bericht echter nog niet bevestigen. Het vijfde seizoen zal met opnieuw Alvaro Morte als El Profesor in de hoofdrol zijn.

De Spaanse Formula TV-website ‘garandeert’ zelfs dat La Casa de Papel een deel 5 heeft en ook een deel 6 eraan komt. De opnames beginnen in 2020, nadat Deel 4 wordt uitgebracht. De Spaanse website meldt ook dat de bevestiging is verkregen van Vancouver Media, dat La Casa de Papel produceert.

De pre-productiefase van het team van Alex Pina is gestart volgens Formula TV en er wordt gekozen om het verhaal in twee seizoenen te delen. Dat betekent dus ook een 6e seizoen.

Verhaal: Het lijkt erop dat de bende buiten Spanje zal gaan opereren en Internationaal zal gaan. Zo meldt Pina: “Er gingen stemmen op om naar het buitenland te gaan, zelfs Fort Knox is genoemd. Maar La Casa de Papel heeft een Latijnse uitstraling. De deur gaat misschien open voor een overval in Zuid-Amerika, maar de Angelsaksische sfeer zou de karakteristieke smaak van de serie doen verdwijnen.”

We kunnen in ieder gaval niet wachten op seizoen 4 laat staan op 5 en 6.. Kom maar op!

Hieronder de trailer van seizoen 3 en de cast aan het woord: